ŠTAMPE NA OGLASNIM ŠATORIMA

namiot z nadrukiem
namiot z nadrukiem VITABRI
namiot z nadrukiem VITABRI
namioty reklamowe VITABRI
namioty reklamowe VITABRI
namioty reklamowe VITABRI
namioty reklamowe VITABRI

OGLASNI ŠATORI - OSTAVITE DOBAR UTISAK!


Reklamni šator sa pretiskom originalan je i atraktivan oblik marketinške komunikacije.

Zahvaljujući prilagođavanju šatora, možete privući pažnju potencijalnih kupaca i izdvojiti se iz mase.

Dobro dizajniran reklamni štand treba da bude vidljiv, da osigurava prepoznatljivost brenda i da istovremeno bude elegantan, predstavljajući Vaše proizvode na profesionalan način.

VITABRI posjeduje modernu štampariju i sopstveni grafički studio. Proces štampe je ključni element u proizvodnji pop-up šatora i drugih reklamnih medija. Na osnovu materijala i zadatog grafičkog dizajna, VITABRI bira odgovarajući način štampe na reklamnom šatoru. VITABRI nudi sublimaciono štampanje, termo transfer štampanje i štampu lateksom. Ove metode garantuju očuvanje izražajnih i

živih boja kao i njihovu dugotrajnost.

 

Uvođenjem inovacija odlučili smo se za nabavku materijala za štampu iz najnovijih ekološki prihvatljivih trendova. Znanje i kompetencije našeg tima čine nas fleksibilnim i konkurentnim u akciji.

Naš grafički odjel pomoći će Vam da napravite odgovarajući projekat u skladu sa Vašim smjernicama. Dizajn mogu izraditi naši grafički dizajneri ili sami na osnovu naših grafičkih mreža. Kreiranje grafičkog dizajna zahtijeva datoteke u PDF ili Corel grafičkom formatu.