POLJSKO-FRANCUSKI PROIZVOĐAČ POP-UP Šatora

 

 

Proizvođač šatora preko 20 godina. VITABRI proizvodi, prodaje i iznajmljuje pop-up šatore kupcima iz različitih oblasti djelatnosti (ustanove, gradovi, opštine, preduzeća, trgovci, kafići, restorani, reklamne i sportske agencije itd.).


Vitabri nudi i reklamne šatore sa pretiskom. Osnovu naše ponude čine pop-up šatori, namijenjeni trgovini na pijacama i trgovačkim trgovima. Vitabri lagani okviri šatora koji se brzo postavljaju su jedinstveni i vrlo robusni. Naše konkurentske prednosti uključuju zanimljive uzorke i boje, kao i moderan dizajn.

 

Svu energiju i vještine usmjeravamo na pružanje sveobuhvatnih rješenja korisnicima, bez obzira na namjenu i namjenu šatora. Dizajniramo grafiku koja našim šatorima daje šarm i omogućava im da odražavaju imidž ugovorne kompanije. Vrijedi dodati da su štampani šatori pouzdan reklamni medij. Otisci koje nudimo su visokog kvaliteta i vrlo otporni na vanjske uvjete.

 

Preporučujemo lidera u prodaji među našim pop-up šatorima - Pop-up Tent V3. Mi ćemo dizajnirati grafiku i pobrinuti se da vaš reklamni šator poprimi odgovarajući šarm. Izrađujemo brzo postavljene šatore sa printom u nekoliko tehnika sa visokom otpornošću na vremenske uslove. Iznajmljujemo i šatore..

SPECIJALNOST: PROIZVODNJA, DIZAJN POP-UP ŠATORA

 

Sinergija između stalnog dijaloga, osluškivanja potreba korisnika i politike uvođenja inovacija čini VITABRI vodećim proizvođačem pop-up šatora. Ovako jaka reputacija nam omogućava da blisko sarađujemo sa institucijama za kontrolu kvaliteta. Zajedno stvaramo bolje proizvode koji su u skladu sa važećim sigurnosnim standardima.

VITABRIJEVA SNAGA JE ZASNOVANA NA KONCEPTU INOVATIVNE PROIZVODNJE MOBILNE, VANJSKE, LAKE I VRLO LAKE ZA UPOTREBU OPREME.

Vitabri je član BPI France Excellence, koji okuplja 3.000 najinovativnijih kompanija. Vitabri je nagrađen brojnim nagradama: Figaro Palm u ekonomiji, Nagrada Industrial Dynamics, Nagrada Gazelle (dva puta), Pamplemousse Trophy (DCF), PME kao najbolja kompanija u regionu (Coface et France Bleue), te članstvo u Oséo Grupa izvrsnosti.

 

Vitabri je jedini proizvođač šatora u Europi sa certifikatom upravljanja kvalitetom ISO 9001

OČEKIVANJE, INOVACIJA, KREATIVNOST... VITABRI


 

Još praktičnije, estetskije, pametnije i, iznad svega, funkcionalnije... koliko ciljeva toliko i odgovora na sugestije i potrebe kupaca. VITABRI stalno unapređuje svoje proizvode, posebno kada je u pitanju uvođenje inovacija i novih tehnologija. Ured za razvoj dizajna nalazi se u sjedištu VITABRI-ja u Besançonu i ima za cilj:

  • Razvijte i kreirajte nove elemente šatora: : okvire, navlake, dodatke
  • Pripremite planove izgradnje
  • Kreirajte patente, žigove i dizajne
  • Studija izvodljivosti za projekte masovne proizvodnje šatora
  • Garantuje realizaciju projekata u skladu sa potrebama kupaca.

Inženjerski tim kompanije VITABRI dizajnira i proizvodi prototipove. Oni potvrđuju alate i prate proizvodnju tako da svaka komponenta VITABRI dizajna ispunjava tačne specifikacije u pogledu kvaliteta i sigurnosti. Iz ovih razloga, Ured za istraživanje i razvoj je svakako ključni element kompanije.

Zahvaljujući svom znanju, VITABRI od 1997. godine razvija poslovne odnose, kako u Poljskoj tako i u inostranstvu. Sa prisustvom u preko 15 evropskih zemalja, VITABRI vodi strategiju distribucije proizvoda zasnovanu na primernim kontaktima sa svojim partnerima. U mogućnosti smo ispuniti vaša očekivanja i prilagoditi se kulturi i ograničenjima svake zemlje.

 

Zemlje koje prodaju VITABRI proizvode: Engleska, Irska, Belgija, Luksemburg, Portugal, Španija, Italija, Grčka, Švajcarska, Austrija, Nemačka, Lihtenštajn, Švedska, Norveška, Poljska, Slovenija, Rumunija, Ukrajina, Rusija, Tunis, Maroko, Japan, Australija , Sjedinjene Države.

 

Da bi ispunio zahtjeve naših međunarodnih kupaca, VITABRI je uspostavio tim za izvoznu prodaju koji govori 7 jezika. Da biste kontaktirali odjel za izvoz, popunite kontakt obrazac..